VASALAT RENDSZER

ABLAKVASALAT RENDSZER

 

Az igazi vasalat a védelem hatékonyságával és az ablak könnyű kezelhetőségével tűnik ki.

Kapcsolatunkat a külvilággal az ablakok biztosítják és viszont. Ezért szenteljünk figyelmet a jó minőségű vasalatokra!

Az ablakok fényt és levegőt jelentenek otthonunk számára, ezért nélkülönözhetetlenek. De ablakaink megóvnak bennünket: a nyári meleggel-,a téli hideggel a csapadékkal- és a betörőkkelszemben is! Ezért olyan fontos a jó működés és a hatékony védelem, amit elsősorban az ablakvasalatok határoznak meg.

A Winkhaus activPilot új mércét jelent a vasalatok világában. Az innovatív bukó-nyiló vasalat különleges funkciókat biztosit. A világon egyedülálló módon az actvPilot ablakvasalat újszerű, könnyen kezelhető záró rendszert biztosit, magasabb szintű védelem és jobb szigetelés mellett.

A bukó-nyíló vasalat az ablakvasalatok legelterjedtebb változata. Használatával az ablakok igény szerint buktathatok vagy nyithatók.Rengeteg érv szól az activPilot mellett! Mayer Márk, ablakos mester

+ Betörésgátló képesség
+ Egyszerű állíthatóság
+ Magas minőség
+ Engergiatakarékosság
+ Szép megjelenés
+ Utólagos biztonsági- és komfort
fokozat módosítás egyszerű
szerelhetőséggel

 

  • Betörésgátló képesség

A szabványos Winkhaus minőség rendkívül megbízható - ezért minden biztonsági zárfogadó acél kengyellel van felszerelve. Ráadásul fejleszthető: A biztonsági szint utólag is bővíthető, akár WK2 fokozatig.

  • Egyszerű állíthatóság

A nyolcszögletű zárócsap egyszerűen, kézzel is beállítható - a kitűnő tömítettség biztosításához másodpercek alatt. Az activPilot a világ első ablakvasalata, amely ezzel az újszerű záró rendszerrel működik.

  • Magas minőség

A Winkhaus activPilot vasalatok magas minőségét a RAL élettartam-vizsgálatok is igazolják. Ezek szavatolják Önök számára minőségi vasalataink hosszú élettartamát.

  • Engergiatakarékosság

Az activPilot többfokozatú résszellőzőjével az ablakszárnyak nyitásszöge bukó állásban különböző mértékű lehet. Ezzel a megoldással számottevő energiaveszteség nélkül akár hosszabb ideig is szellőztethetünk - az egészség és a pénztárcánk védelme érdekében.

  • Szép megjelenés

Az activPilot vasalatok figyelemfelkeltő megjelenése exkluzivitás érzetét adja. A lekerekített élek kellemesen lágyak és könnyen tisztíthatók.

  • Utólagos biztonsági- és komfortfokozat módosítás egyszerű szerelhetőséggel

Az activPilot vasalatrendszer könnyen bővíthető újabb funkciókkal, például a szárny könnyű csukását elősegítő szárnyemelőveL Szakembereink készséggel szolgálnak további ötletekkel!

 

RotoNT bukó-nyíló vasalatrendszer
Biztonság és értéktöbblet már a kezdetektől

RotoNT bukó-nyíló vasalatrendszer - Biztonság és értéktöbblet már a kezdetektől

Biztonság szisztematikus beépítése. Németországban közel 2 percenként betörnek valahová. Az ablakok és erkélyajtók kedvelt utak a házba vagy a lakásba. A betörés elleni biztonság mindig is egyike volt a legfontosabb céljainknak, mely magas konstruktív biztonságban fejeződik ki. A bukó-nyíló rendszerünk már az alapverzióban is magas biztonságot nyújt. A szárny alsó peremén gombafejes zárócsap található, mely a bukócsapágyba zár.

A Roto NT kényelmesen működtethető és elektronikus vezérlési és biztonsági elemek alkalmazását is lehetővé teszi.

Mindhárom biztonsági osztálynak megfelel. Az aktuális biztonsági szabvány DIN V ENV 1627-1630 új követelményeket állít a vasalatok számára. A Roto NT sikeresen veszi az akadályokat mindhárom biztonsági osztályban.

RotoSil- egyedülálló nemesacél hatású felület. Ha fontosnak tartja a megjelenést, akkor ezt az elegáns felületet nem hagyhatja figyelmen kívül. Csillogó felületű vasalatot bárhol láthatunk, a RotoSil ezzel szemben a matt-ezüst színével tökéletesen alkalmazkodik a Roto NT csúcstechnológiájú megjelenéséhez. A RotoSil-lel egész különleges színhatás érhető el és a termékek még exkluzívabb formában jeleníthetők meg. Ez a minőség nemcsak a felületre jellemző. A megjelenésen kívül a hosszú élettartam is figyelemre méltó. Egy szolgáltatás, melyet csak a piacvezető tud nyújtani Önöknek.

Sokoldalú alkalmazási lehetőségek. Az átfogó kiegészítőknek köszönhetően szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Legyen az speciális biztonsági követelmény vagy különleges működtetési kényelem, a magas fokon standardizált rendszer néhány egyszerűen beépíthető elemmel kiegészítve bármilyen igényt kielégíthet.

A Roto NT a kor kihívásainak megfelelő vasalat. A Roto Frank AG minden terméke megfelel a legújabb gyártási előírásoknak. Környezetbarát termékek előállítása - ez a cégcsoport egyik vezérlő elve. A RotoSil felületkezelési eljárás magába ötvözi a jelen összes ismeretét és a környezet- védelem összes elvárását a vasalatrendszerrel szemben, mindezt úgy, hogy a korrózióvédelem is kitűnő.

 

A zárócsap

Beállítás, rögzítés és biztonság egyetlen alkatrészben. Optimalizált mozgás és könnyű állíthatóság jellemzi mindhárom változatot. A megegyező csavar pozíció lehetővé teszi a standard záródarabok biztonsági záródarabra történő egyszerű és gyors cseréjét (13 mm-es vasalatközepű rendszerek esetén).

 

 

Olló

Az átfogó kényelmi tartozékok egyik példája az ollóknál integrált huzatbiztosító. Az ablakszárnyat bukó helyzetben megtartja. Nem okoz gondot többet a huzat által becsapódó ablak. Ezen felül a bukási mélység 80 és 140 mm–re állítható.

 

 

 

Zárható ablakkilincs

Megakadályozza a vasalat kívülről történő mozgatását. Előnyös kiegészítő minden biztonsági osztályban.

 

 

Hibásműködtetésgátló

Szárnyrávezető segítségével a szárny mindig ugyanazon a szinten áll, megakadályozva ezzel a szárny kilincs felöli oldalának meglógását. Ezen felül megakadályozza az ablak véletlen hibás működtetését. Mindezek a vasalat állandó működési biztonságát szavatolják

 

 

Takarók

Fa és műanyag ablakok csapágyaira kívánság szerint formás takarók kaphatók.

 

 

 

Résszellőztető

A Roto NT újonnan kifejlesztett résszellőztetője egyetlen egy tokrészből áll, melyet utólag is bármikor felszerelhetünk. A szárnyalkatrészek munkaigényes cseréjére nincs szükség, a résszellőztetőt egyszerűen a sarokváltó záródarabja mellé kell szerelni.

 


A zárócsap változatok:

A zárócsap E -nél a szorítóerő állítható. A zárócsap P -nél szintén a szorítóerőt lehet állítani, ezen felül a gombafej nagyobb biztonságot nyújt. A zárócsap V-nél nemcsak a magasság és a szorítóerő állítható, hanem multifunkcionális zárórendszerként különösen könnyen kezelhető.

 

 

Legyen fa-, vagy műanyag ablak
A Roto NT RotoSil felülettel mindig tökéletesen illik a képbe.

 

 

 

 

Tanúsítvány
A Roto termékek ellenőrzött minőségében és a logisztikai hátterében nyugodtan megbízhat.