TERMÉKEINK

SZÚNYOGHÁLÓK

Rovarhálók:

Fix keretes: műanyag vagy alumínium keret éghetetlen üvegszálas hálóval műanyag ablakokra kapoccsal, fa ablakokra csavaros rögzítéssel.

Rolós kivitel: ablakokra függőleges, ajtóra vízszintes működtetéssel Színterezett alu profilokból rugós szerkezettel akár redőny elé szerelve is.

Nyíló keretes rovarháló ajtó: Terasz vagy bejárati ajtóra, erősített 23x45 ™ mm-es alumínium profilból merevítővel, mágneses vagy rugó zárral. Igény szerint erősített „kutya-macska" hálóval.

 

Napellenző:

Teraszok és erkélyek ideális árnyékolója. Könyökkaros vagy rögzített vázas kivitelben a kiváló német Sattler ponyvák bő színválasztékával, igény szerint kézi vagy motoros működtetéssel, szél elleni védelemmel.

 

Szalagfüggöny:

az egyik legexkluzívabb árnyékolás-technikai termék. Hagyományos függönyök helyett nyílászárók vagy akár egész üvegfalak lefedésére. Sokféle anyag és színválasztékának köszönhetően mindenhol, a lakás vagy iroda dísze lehet. 52x25 mm-es alumínium karnis 127 vagy 89 mm széles portaszító üvegrost szövetből igény szerint kézi vagy motoros működtetéssel.

 

Harmónikaajtó:

Praktikussága egyszerűségében rejlik, használatával a hagyományos ajtó nyitási helyigénye megszüntethető. Kis lakások, szűk terek „helynövesztőlye". Felsősínes kivitelben műanyagból több színben, igény szerint fából is.

 

Reluxa:

Olyan helyiségekbe ajánlott belső árnyékoló ahol elsősorban a nap zavaró fényének a kirekesztése a cél. A nyílászáró belső oldalára vagy két üveg közé kerül felszerelésre. Tetőtéri ablakokra megfelelő alternatíva az erős fény és a túlzott felmelegedés ellen.

 

Pliszé:

Kevéssé ismert, de annál dekoratívabb belső árnyékoló, sokféle szín és szövetválasztékkal. Kitűnő díszítő és árnyékoló is egyben, akár tetőtéri ablakokra is. Zsinóros és „háromsínes" feszített kivitelben készül.

 

Roletta:

Hagyományos belső árnyékoló új formában, láncos, rugós vagy tokozott kivitelben. Többféle színben akár hővisszaverő alupigmentált anyagból tetőtéri ablakokra is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ERKÉLYAJTÓK

ERKÉLYAJTÓ
Nyíló:
Bukó nyíló:
KÉTSZÁRNYÚ KÖZÉPEN FELNYÍLÓ ERKÉLYAJTÓ
Nyíló + Nyíló:
Nyíló + Bukó nyíló:

ÁTMENŐ KILINCSES ERKÉLYAJTÓ

-Kulccsal kint-bent zárható

-Lehetőség van alumínium küszöbös változat megrendelésére is.

-Ideális választás hátsó teraszának biztonságos lezárására.

EGYSZÁRNYÚ
Nyíló:
Bukó nyíló:
KÉTSZÁRNYÚ KÖZÉPEN FELNYÍLÓ
Nyíló – Nyíló:
Nyíló + Bukó nyíló:

GARÁZSKAPUK

 

A KLING Kft. a legnagyobb hazai szekcionált kapukat gyártó cég. Már közel 90 éve foglalkozik lakossági és ipari garázskapuk gyártásával.

Évente több ezer kaput gyártanak és értékesítenek hazánkban és külföldön, melyek mindegyike rendelkezik CE minősítéssel, azaz minden tekintetben megfelel a nagyon szigorú EN-13241-1 szabványnak.

 

 

KLING lakossági szekcionált kapuk jellemzői

• 40 mm vagy 42 mm vastagság a panelek teljes felületén.

• Minden paneltípus belső oldalon vízszintesen bordázott

• CFC mentes, önkioltó poliuretánszigetelés

• Tüzihorganyzott, kívül-belül (kéthéjú) acéllemez borítás.

• Hőhídmentes.

• Hőátbocsátási tényező K = 0,4W/m2K

• Rugótörésvédő

• A kapuk 11-féle standard szélességi és 15-féle magassági méretben rendelhetők.

• Mind szélességben, mind magasságban speciális méretre gyártás is lehetséges.

 

REDŐNYÖK

Redőny:

Az egyik legismertebb és legelterjedtebb árnyékolástechnikai termék. Télen jelentősen csökkenti a nyílászárók hőveszteségét, nyáron a nap sugarait kirekesztve meggátolja a lakás túlzott felmelegedését. Véd a hang és por nem kívánt hatásai ellen, valamint megnehezíti a lakásba történő nem kívánt behatolást.

 

Hagyományos redőny:

Színterezett 0,8 mm-es alumínium vagy 0.5 mm-es horganyzott lemeztok. Színterezett acél végprofillal szerelve, csapszegen forgó műanyag tengellyel, 37 mm-es műanyag palást. Rendelhető: gumírozott lefutó 40x60 mm-es méretbe a gumírozott aljú záróléccel.


Redex lefutós redőny:

Színterezett alu tok alumínium véggel szerelve, csapágyazott műanyag vagy horganyzott acél tengely. Gumírozott 53x22 mm-es műanyag lefutó, gumírozott aljú záróléc, 37 mm-es műanyag vagy hőszigetelt alu palást. Rendelhető vakolható előlapos kivitelben és beépített rovarhálóval is.

 

„ROMA" típusú német aluredőny:

KR típus: Színterezett, zárt alu tok külső szerviznyílással, öntvény aluvéggel, csapágyazott acél tengely, 53x25 mm-es gumírozott alu lefutó, 37 mm-es műanyag vagy hőszigetelt alumínium lamellával, gumírozott záróléccel, feltolásgátló rugóval. Rendelhető vakolható előlapos kivitelben beépített rovarhálóval, motorizált kivitelben távirányitóval is. Tok és lefutó fehér vagy sötétbarna, vagy felárral RAL színskála színeiben. Palást; fehér, szürke beige, elefántcsont, világos faeres: sötét faeres, sötétbarna, mohazöld, bordó, azúrkék, nárciszsárga.

 

Rondó típus:

Szalagpréselésű ívelt alumínium tok, ami egyedi megjelenésével teszi szebbé a ház homlokzatát. Belső szerkezet megegyezik a KR típussal.

 

Karo típus:

A nyílászáró beépítése előtt a hőhídmentesitett redőnytok rögzítése az ablakokra történik és így kerül beépítésre. Ezáltal a homlokzaton redőnytok nem jelenik meg. Rendelhető beépített rovarhálóval és motorizált kivitelben is.

 

ABLAKOK

A kiváló profil mellett az ablakok és ajtók megbízható működéséről a piacvezető ROTO NT német vasalatrendszer gondoskodik. A magas szintű hő- és hangszigetelést a 4-16-4 rétegrendű ( Argon gázzal töltött) Ug: 1.0 W/m2K üvegezés biztosítja. Bővebben → Technológia.

Alapesetben fehér színű, igény szerint fa hatású profil választékkal állunk az Önök rendelkezésére.

 

Ablak rendszer lehetséges változatai


EGYSZÁRNYÚ
Fix: Bukó: Bukó nyíló:
KÉTSZÁRNYÚ TOKOSZTÓS
Bukó nyíló + Nyíló: Bukó nyíló + Bukó nyíló: Nyíló + Nyíló:
KÉTSZÁRNYÚ KÖZÉPEN FELNYÍLÓ
Nyíló + Nyíló: Nyíló + Bukó nyíló:

AJTÓ BEJÁRATI AJTÓ

 

• 5 ponton záródó biztonsági zárral

• 20 mm-es aluküszöbbel

• 3 DB „3 D” állítható ajtópánttal

• Be- és kifelé nyíló kivitelben

• Kilincsműködtetésű zár

• Szürke üvegezőgumi

• Választható oldal- és felülvilágítóval

• Minőségi S-Line ajtópanel katedrál- vagy díszüveggel.

• Fehér illetve faerezetes színben

• A hosszú élettartam színtartósággal párosul
Farkas01 Farkas02 Farkas03 Farkas04

 

A változás nemcsak a szigetelésben, hanem az esztétikumban is mérhető:

Ilyen volt Ilyen lett


Ízelítő további ajtópanel kínálatunkból:


Basel Berlin Boden Bonn Bremen
Düsseldorf Frankfurt Hamburg Hoff Köln